Тук има 447 873 обяви за имоти
Търси + Добави Бележник
Продава  Вила, област Благоевград, гр. Банско • 999 999 998 лв. • ID 68737460 — holmes.bg - [2]
17 Увеличи

Продава Вила област Благоевград, гр. БанскоID: 68737460

Виж на картата
999 999 998 лв.
Цената е без ДДС
Запиши имота в Бележника
Super Credit
  • Квадратура
  • 456 m2
  • Етаж
  • Особености
  • С паркинг / С действащ бизнес / Обзаведен / Видео наблюдение / Контрол на достъпа / Охрана / В затворен комплекс / Тухла, 68737460
Допълнителна информация:
Предлагат се три изключителни имота и едно обслужващо складово помещение към тях в комплекс Пирин Голф. Самостоятелна къща с двор, 3-стаен апартамент и студио. Извършена е цялостна реновация на трите обекта, като документираните доказани средства са за над 550 000 лв. След цялостната реновация обектите не са използвани. Обслужващото складово помещение към тях цели цялостната подръжка на имотите.
Вила :
Вилата е тип Малина с площ от 200 м2, разположена самостоятелно с двор от 1019 м2 (!!!). Имота разполага с три спални, две бани, просторен хол, отделна тоалетна и санитарно помещение. В задната част на вилата се намира голямо място за барбекю с отделна зона за хранене, обособена зона за релакс с мека мебел и огнище на газ. Градината разполага с детски кът и хамак. На разположение на гостите е и частен паркинг. Имота е изцяло реновиран с възможно най-висок клас на финиш. Използваните от инт. дизайнери материали и мебели придават усещането за лукс и уют, излъчвайки целия комфорт на частен дом. Електродомакински уреди на марката Miele, матраци North Star, мебели Kare и много други допринасят за цялостния облик на хармония във вилата. Каминта е подменена с по-висок клас, а двора е изцяло на ново моделиран с бонзай дръвчета и градински мебели, като инвестираната сума само за него надхвърля 150 000 лв.
Апартамент и студио :
3-стайният апартамент с две бани е изпълнен след съединяването на две по-малки жилища в едно. И двата имота (апартамент и студио) са крайни и ъглови, което ги прави слънчеви и светли, с големи тераси изпълени от дърво към тях. Дизайнерското решение тук е било жилищата да са изцяло в стил Boutsen . Баните и подовите настилки са напълно подновени, всички мебели са нови и удобни, съобразени със новия облик на стила. Стените и таваните са изпълнени изцяло с ламперия, придавайки усещането на уют и ненатрапчив лукс. И тук използваните марки са от най-висок клас - Miele, North Star, и. т. н.
Локацията :
И трите имота са с топ локация ! Вилата е самостоятелно стояща, със собствен двор, паркинг и в непосредствена близост до всичи удобства на комплекса Спа, фитнес, ресторанти, рецепция и прочие. Същото важи и за апартаментите. Те са крайни, което ги прави изключително слънчеви, със големи собствени тераси и много тихи. Същевременно са с топла връзка към Спа зоната, фитнес, рецепция, ресторанти и други.
Бизнесът :
Имотите вървят заедно със създадената за тях уеб-страница www.sunsnow. com. Закупуването на този уникален домейн е струвало на собственика 5 000. - евро, а оформянето на страницата, заедно със съпътстващите ги софтуери към нея е излязало допълнителни 10 000. - евро. Разполагате със софтуер, който сравнява цените в съответният район и оптимизира вашите, както и дигитален бек-офис, който работи с всички по-значителни платформи за отдаване на имоти под наем (R. B. N. B, Booking, и други). Системата контролира и самостоятелен и изцяло автоматизиран контрол на достъп , без нужда от ваша намеса, или тази на комплекса. Този продукт прави имотите изцяло самостоятелни и независещи от управлението на Пирин Голф по отношение на отдаването под наем, същевременно не е нужда вашето физическо присъствие за посрещане на гостите, системата прави всичко вместо вас. По този начин си спестявате таксата за rent-out. Това, заедно с факта, че жилищата са с по-висок клас от останлите в Пирин Голф би нашравила вашата доходност значително по-рентабилна. Всичко в трите имота до най-малкият детайл е педантично брандирано с логото на SSRV. Всяко жилище разполага със собствен работен кът със бюро, компютър и принтер, откликвайки на нужда, която се утвърди като тенденция през послендите години. Складовото помещение, което е в непосредствена близост до имотите, съдържа всичко нужно, като на пример хавлии, сапуни, шампоани, лосиони и много други, естествено с логото на SSRV. Системата ви позволява също, да прибавите и други имоти под наем в цялата страна, без да имате ограничение в тяхната бройката.

Собственика има готовност да се апортира имотите в отделно дружество и да се избегне плащане на ДДС, както и разходите по прехвърляне на имотите.
Страница на обявата:
Сподели обявата:
Публикувана в 16:40 на 18 март, 2024 год. Обявата е посетена 78 пъти
Агенция:
Агенция ХОУМ АБРОУД
ХОУМ АБРОУД
град София, София 1233, бул. Сливница 141-143, ет. 2

Офис телефони: 0888003344
Телефон: 088 800 3344

Още оферти на агенцията:
продажби   наеми
Изпрати E-mail на продавача:
  • Въпрос:

  • Вашето име:

  • Вашия Е-mail:

  • Телефон: